Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Μυστικά ντυσίματος 2


Καθιερώστε την καθημερινή σας chic εμφάνιση και κάντε όλους και όλες γύρω σας ν’ αναρωτιούνται για την ξεχωριστή σας εικόνα.
Βασιστείτε στα κλασικά
 Μια αξιοπρεπής γκαρνταρόμπα, οφείλει να  περιλαμβάνει μερικά βασικά κλασικά κομμάτια όπως είναι το τζιν, ένα μαύρο φόρεμα ή ένα εφαρμοστό καλοραμμένο σακάκι. Βεβαιωθείτε λοιπόν, ότι η ντουλάπα σας ικανοποιεί αυτές τις βασικές ανάγκες με ποιοτικές λύσεις, δεδομένου ότι είναι τα θεμέλια για το καθημερινό σας ντύσιμο.


Μπορεί να τσιγκουνεύεστε να διαθέσετε μια περιουσία για ένα επώνυμο τζιν, τη στιγμή που μ’ αυτά τα χρήματα θα μπορούσατε ν’ αγοράσετε τέσσερα μη επώνυμα τζινς. Θα πρέπει όμως να συνυπολογίσετε πόσες φορές θα το φορέσετε – εάν είναι καλοραμμένο και σας κολακεύει – ενώ τα άλλα τζινς απλά θα πιάνουν το χώρο στην ντουλάπα σας. Σκεφθείτε πόσες φορές θα το φορέσετε που σημαίνει πρακτικά ότι θα «βγάλει» τα λεφτά του.
Τα “trendy” κομμάτια πιθανόν να είναι λιγότερο απαραίτητα και είναι προτιμότερο να τα αγοράζετε την περίοδο των εκπτώσεων. Ένα καλό όμως κι ακριβό τζιν, ποτέ δεν πάει χαμένο, δεν πέφτει από τη μόδα κι ανεβάζει την αξία του όσο παλιώνει.

Πηγή fe-mail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου