Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Η Forthnet φέρνει την Superleague στον υπολογιστή των συνδρομητών της!

  
Αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος σε απευθείας μετάδοση μέσω streaming θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν οι συνδρομητές της Forthnet, μέσα από novasports.gr.. Η υπηρεσία απευθύνεται σε όλους τους συνδρομητές broadband υπηρεσιών εντός του δικτύου της εταιρείας, είναι εντελώς δωρεάν και δεν απαιτεί καν σύνδεση με username και κωδικό.


Απόλαυσε το μοναδικό προνόμιο να είσαι συνδρομητής της Forthnet με τη νέα δωρεάν προσφορά στους συνδρομητές των broadband υπηρεσιών της. Δες σε ζωντανή μετάδοση αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, Live Streaming στον υπολογιστή σου, μέσα από το novasports.gr!
Χωρίς user name & password και το πιο σημαντικό χωρίς καμία χρέωση παρακολούθησε σε απευθείας μετάδοση αγώνες της ελληνικής Superleague.
O Όμιλος Forthnet διαθέτει τα αποκλειστικά δικαιώματα για μετάδοση των αγώνων του πρωταθλήματος μέσω της κεντρικής διαχείρισης. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και εμπειρία της Forthnet στο broadband και της Nova στα media, δημιουργούμε μια νέα ενότητα στο novasports.gr, η οποία θα προσφέρει μια νέα εμπειρία ψυχαγωγίας στους χρήστες του διαδικτύου!

Κάθε αγωνιστική, παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος θα προβάλλονται «Live Streaming» μέσα από το web site www.novasports.gr και μόνο μέσω του δικτύου Forthnet. Η αρχή γίνεται το Σάββατο 5/2 με τη ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα στις 17.15 απευθείας από το γήπεδο της Τρίπολης.

Η διαδικασία είναι απλή. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.novasports.gr και μπείτε στην ενότητα Live Streaming. Την ημέρα του αγώνα, 5 λεπτά πριν από την έναρξή του, θα εμφανιστεί το button ‘ΕΙΣΟΔΟΣ’ στη δεξιά πλευρά της σελίδας. Πατώντας το θα μπείτε στον player.

Η νέα εφαρμογή αφορά όλους τους συνδρομητές broadband υπηρεσιών εντός δικτύου Forthnet!
Πατήστε play στον υπολογιστή σας και απολαύστε ζωντανά τους αγώνες της Superleague.



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μετά από νέα επικοινωνία που είχαμε με τη Forthnet, εκπρόσωπος της εταιρείας μας εξήγησε πως προτεραιότητα στην επιλογή των μεταδόσεων θα έχουν οι ομάδες της επαρχίας, αφήνοντας πάντως ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιλέγονται σε κάποιες περιπτώσεις και οι μεγάλες της Αθήνας. Η μετάδοση της Κυριακής αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα (Παρασκευή).

Όσο για την ποιότητα της υπηρεσίας, αναφέρθηκε ότι έχουν γίνει πολλές δοκιμές ώστε να βεβαιωθούν ότι μπορεί να αντεπεξέλθει, περιμένουν ωστόσο να τη δουν και στην πράξη όταν λειτουργήσει σε πραγματικές συνθήκες.

Η προσφορά αφορά όλους τους χρήστες που έχουν συνδρομή σε κάποια broadband υπηρεσία της Forthnet και η ανάλυση των μεταδόσεων θα είναι στα 768x432.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου