Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010

Τι να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού

Δες πως μπορείς ν' αποφύγεις κάποιες συμπεριφορές για να μην φύγει τρέχοντας.

Το πολύ το κύριε ελέησον…
Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες τρελαινόμαστε για κομπλιμέντα. Αλλά μην το παρακάνεις. Το να είσαι τόσο καλός από την αρχή, να γελάς με ότι αστείο κι αν πει και να κάνεις πάντα «ότι θες εσύ μωρό μου» είναι κουραστικό.
Το sex δεν είναι το παν
Ξέρουμε ότι σίγουρα σκέφτεσαι πότε θα μας βρεθείτε σ’ ένα κρεβάτι. Και πίστεψέ με θα την ενοχλούσε αν δεν το σκεφτόσουν. Αλλά δεν χρειάζεται να το κάνεις εμφανές. Είναι λογικό όταν σε γνωρίζει μια κοπέλα να προσπαθεί να καταλάβει τι θες από εκείνη. Αν δώσεις μεγάλη βάση στο sex θα πιστέψει ότι μόνο αυτό θες. Μην πιέσεις καταστάσεις.Μην γίνεις κτητικός
Είστε μαζί δυο βδομάδες και σου λέει ότι σήμερα έχει κανονίσει να βγει με τα παιδιά απ’ το γραφείο, μόλις σχολάσει. Κάθεσαι σπίτι, παίζεις playstation για να περάσει η ώρα κι αύτη ούτε ένα σημάδι ζωής δεν δίνει. Αρχίζεις τα τηλέφωνα, μηνύματα, παρακολουθείς τη σελίδα της στο facebook κτλ. Χαλάρωσε!Όχι μόνο δεν θα το θεωρήσει χαριτωμένο, αλλά θα φύγει τρέχοντας. Κι αν την επομένη μέρα σου λέει για το πόσο ωραία πέρασε χτες το βράδυ, ενώ εσύ έχεις γίνει πράσινος από τη ζήλια σου που υπήρχαν κι άντρες στην παρέα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να την ακούσεις.Το μόνο σίγουρο είναι ότι πορεία θα θέλει να περνάει περισσότερη ώρα μαζί σου παρά με τα παιδιά απ’ το γραφείο.
Καβούρια στις τσέπες 
Ναι τους αρέσει να είναι οικονομικά ανεξάρτητες. Και ναι θέλουνε να μπορούνε να πληρώνουνε μόνες τους τα έξοδά τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θέλουνε να μοιραστούνε το λογαριασμό στο πρώτο ραντεβού. Δεν είπαμε να την πας στο πιο ακριβό εστιατόριο της πόλης όπου ένα μπουκάλι κρασί κοστίζει όσο το ενοίκιο σου, αλλά σ’ ένα ωραίο εστιατόριο όπου το πορτοφόλι σου αντέχει ένα γεύμα για δύο.
Σύνδρομο των πρώην
 Το γυναικείο μυαλό δεν είναι τόσο διεστραμμένο όσο το δικό σου. Δεν μας εξιτάρει η ιδέα να είμαστε η αιτία που ξεπέρασες την πρώην και που καταφέραμε να μπούμε στο top 10 των γυναικών που πέρασαν από τη ζωή σου. Προτίμησε να μην αναφέρεις πόσο όμορφη ήταν η πρώην σου ή πόσο νευριασμένος είσαι που σε παράτησε ή πόσο χαρούμενος που την ξεφορτώθηκες επιτέλους κτλ. Είναι πολύ βαρετό να το ακούει και σίγουρα θα πιστέψει ότι δεν την έχεις ξεπεράσει.

Πηγή men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου