Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Το πρώτο ηλιακό πληκτρολόγιο

Το πρώτο ηλιακό πληκτρολόγιο είναι εδώ : Logitech Wireless Solar Keyboard K750. Μπορεί να λειτουργεί στο απόλυτο σκοτάδι για τρεις συνεχόμενους μήνες ή να φορτιστεί ακόμη και υπό το φυσικό φώς ενός δωματίου. Ξέχνα λοιπόν τις μπαταρίες, το συγκεκριμένο είναι οικολογικά προσκείμενο: ακόμη και στην κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί ανακυκλούμενα υλικά, το ίδιο και στην συσκευασία του.







Το καλό είναι επίσης ότι το K750 θα σε προειδοποιήσει όταν ξεμείνει από ενέργεια ενώ είναι και κομψό εφόσον το πάχος του δεν ξεπερνάει τα 7,5 χιλιοστά. Στα 79,90 ευρώ που στοιχίζει είναι κομμάτι ακριβό, βάλτε όμως κάτω και θα δείτε ότι θα έχετε αποσβέσει την αξία του πολύ προτού τα φτύσει…

Από το digitallife.gr

1 σχόλιο:

  1. To wireless solar keyboard Κ750 της Logitech αποτελεί κατά τη γνώμη μας μια σημαντική καινοτομία, η οποία μπορεί και να δημιουργήσει κάποια τάση στο μέλλον. Ενδιαφέρουσα η εργονομική σχεδίαση του πληκτρολογίου και σημαντική η προσπάθεια για μείωση του πάχους του.

    Υποστηρίζει όλες τις γνωστές εκδόσεις των Windows (XP, VISTA, 7).
    Προφανώς, δεν υποστηρίζει τεχνολογία Bluetooth.

    Η λειτουργία του βασίζεται σε μία μικρή επαναφορτιζόμενη μπαταρία η οποία είναι ενσωματωμένη στο πληκτρολόγιο και φορτίζει μέσω του ηλιακού συλλέκτη του πληκτρολογίου, ακόμα και με ένα εσωτερικό φως δωματίου ή γραφείου. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, μία πλήρης φόρτιση επαρκεί για να καλύψει τη χρήση του πληκτρολογίου σε απόλυτο σκοτάδι για περίπου 3 μήνες μέχρι την επόμενη φόρτιση.

    θα περιμένουμε να δούμε και παρόμοια προιόντα από άλλες εταιρείες και, φυσικά, κάποια πτώση στην τιμή του…
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή