Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Αύξησε την WiFi κάλυψη στο σπίτι σου


Έχεις στήσει το WiFi δίκτυο στο σπίτι σου αλλά η θέση που έχεις (αναγκαστικά) τοποθετήσει το router δεν σου προσφέρει την απαιτούμενη εμβέλεια; Περιορίζεσαι στη χρήση του laptop και των άλλων συσκευών σε συγκεκριμένα δωμάτια; Δεν θα ήταν προτιμότερο να είχες WiFi κάλυψη σε όλο το σπίτι; Πως μπορεί να γίνει αυτό; Εύκολα και γρήγορα με τη νέα συσκευή της Huawei, WS320.

Το Huawei WS320 είναι ένα gadgetάκι που σου προσφέρει τη δυνατότητα να αυξήσεις την WiFi κάλυψη στον προσωπικό σου χώρο, με τον πιο απλό τρόπο. Απλά τοποθετώντας το στην πρίζα ή ακόμα καλύτερα σε όποια πρίζα του σπιτιού σου θέλεις.

 
Πρώτη εγκατάσταση
 

Μόλις βάλεις το WS320 στην πρίζα, στην πίσω πλευρά του θα δεις ένα κόκκινο φως που αμέσως μετά θα γίνει κίτρινο. Πιέζεις το σημείο αυτό (υπάρχει ένα κουμπάκι εκεί) για περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο (και λιγότερο από δύο λεπτά, μην το παρακάνεις) και το αφήνεις. Το WS320 θα αρχίσει να αναβοσβήνει (πάλι σε κίτρινο χρώμα) δείχνοντάς σου ότι θέλει να επικοινωνήσει με το WiFi δίκτυο. Μόλις πρασινίσει και σταθεροποιηθεί η συγκεκριμένη φωτεινή ένδειξη, η σύνδεση μεταξύ της συσκευής και το router θα ξέρεις ότι επιτεύχθηκε. Πως θα το καταλάβεις στο laptop σου; Στη λίστα των διαθέσιμων WiFi δικτών σου, θα εμφανιστεί και ο «repeater», με τον οποίο μπορείς να το συνδέσεις. Αυτό ήταν, τώρα μπορείς να surfάρεις με μεγαλύτερες ταχύτητες από όλα τα δωμάτια του σπιτιού σου.

Θες να αλλάξεις πρίζα; Το τοποθετείς σε αυτή που θες, περιμένεις ένα περίπου λεπτό, όπου το WS320 ακολουθεί τις ίδιες φωτεινές ενδείξεις (όπως και πριν) μόνο του, ώσπου να συνδεθεί με το δίκτυο.

 
Κόστος και κυκλοφορία

Η διάθεση της συσκευής θα ξεκινήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι το τέλος του Μαρτίου, σε τιμή που θα κυμαίνεται γύρω στα 50 ευρώ. Καθόλου άσχημα για μια συσκευή, που μπορεί να σου λύσει, oριστικά, προβλήματα σύνδεσης στο Internet στο σπίτι σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου