Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ανανέωση των mobile εκδόσεων από το Facebook


Το Facebook προχωρά σε ανανέωση των mobile εκδόσεων της σελίδας του με σκοπό την δημιουργία ενός φιλικότερου περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα το Facebook.com διατηρούσε δύο mobile εκδόσεις και φιλοδοξεί με την νέα έκδοση που ετοιμάζει να καταφέρει να προσφέρει μέσω μιας κοινής ιστοσελίδας την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης για όλες τις φορητές συσκευές.
Τα δύο mobile sites του Facebook, το m.facebook για τα συμβατικά κινητά και το touch.facebook για τα smartphones, έχουν μια πολύ διαφορετική δομή, κάτι που έγινε εσκεμμένα από τους developers του Facebook, ώστε να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες και στις δύο κατηγορίες κινητών.
Με το νέο κοινό site το Facebook θα προσπαθήσει να πάει ένα βήμα πιο πέρα τις mobile εκδόσεις του site του, μιας και προσδοκά καλύτερα αποτελέσματα για κάθε συσκευή μέσω του ίδιου site αυτή τη φορά, είτε πρόκειται για smartphone είτε για οποιοδήποτε άλλο κινητό και φορητή συσκευή με πρόσβαση στο ίντερνετ.


 Η νέα έκδοση της ιστοσελίδας θα είναι σύντομα διαθέσιμη για όλους, με την εταιρία να ωθεί τους developers να δημιουργούν ή να μετατρέψουν τις Facebook εφαρμογές τους σε HTML 5, ώστε να είναι συμβατές με τις mobile συσκευές.

Από το techblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου