Τρίτη 31 Μαΐου 2011

6 Ιουνίου με Steve Jobs η αποκάλυψη του iOS5

 
Η Apple δημοσίευσε πριν λίγο ένα δελτίο τύπου στο οποίο μπορούμε να δούμε ότι την παρουσίαση στην WWDC θα πραγματοποιήσει ο Steve Jobs και σε αυτή θα δούμε το iOS 5, το iCloud και το Mac OS X Lion.
Όπως έχουμε δει και στο παρελθόν στην WWDC φέτος θα δούμε καινούριο software μόνο, όπως το Mac OS X Lion που πρόσφατα έφτασε στην Developer Preview 3,το iOS 5 για το οποίο ακούμε διάφορες φήμες εδώ και καιρό αλλά και την καινούρια υπηρεσία iCloud για streaming μουσικής της Apple. Μαζί με όλα αυτά όπως έχει και ο ίδιος ο Steve Jobs σε email θα δούμε και το καινούριο και ανασχεδιασμένο MobileMe.
Σύμφωνα με αναφορές που έχουμε δει στο παρελθόν, το iOS 5 θα κυκλοφορήσει για τους developers μετά την παρουσίαση και η τελική του έκδοση μετά από δοκιμές θα φτάσει το φθινόπωρο. Το καινούριο iOS θα έχει όπως έχουμε δει σε φήμες καινούρια notifications, υπηρεσίες τοποθεσίας και widgets όπως αυτά που όλοι γνωρίζουμε από το Mac OS X. Η πολυαναμενόμενη υπηρεσία iCloud της Apple θα μας δώσει την δυνατότητα να αποθηκεύσουμε την μουσική μας online και να μπορούμε να την κάνουμε stream από τις συσκευές μας όπως και αν βρισκόμαστε.
Ακόμα το 9to5Mac πριν από αρκετό καιρό ανακάλυψε μέσα στον κώδικα του iOS στοιχεία σχετικά με Photo Stream και Media Stream που θα είναι μέρος της καινούριας αναβαθμισμένης έκδοσης του MobileMe.

Από το greek-iphone.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου