Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Inspired shopping

Σας έχει τύχει να μην προλαβαίνετε να πάτε για ψώνια; Ή να περάσετε ατελείωτες ώρες στα καταστήματα ψάχνοντας μάταια;
Ο σχεδιαστής Jonathan Adler σε συνεργασία με το eBay βρήκαν την λύση – Inspired Shopping! Ρώτησαν τους πιστούς στις τάσεις της μόδας, ποιά είναι τα trends και, επιπλέον, ποιά είναι τα κομμάτια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να εξαντληθούν από τις βιτρίνες, έφτιαξαν μια πλήρη λίστα και την μετέτρεψαν σε βιτρίνα έτοιμη για αγορά. Οι βιτρίνες με όνομα shoppable storefront περιλαμβάνουν ρούχα, ωραίο design και φυσικά QR Codes. Ο καταναλωτής, με το κατέβασμα της εφαρμογής του eBay και το σάρωμα του QR Code, μεταφέρεται στην σελίδα πληρωμής, για αγορά του προϊόντος. Το μόνο που πρέπει να κάνει, είναι να επιλέξει μέγεθος, ποσότητα, ή άλλα προτεινόμενα προϊόντα. Το αποτέλεσμα είναι πως, πια, τα ψώνια γίνονται σε μηδενικό χρόνο!

Η Richelle Parham, υπεύθυνη marketing eBay of North America δήλωσε:

“Consumers today expect to shop how they want, when they want -and mobile technology is blurring the lines between online and offline retail to meet this demand”

Είναι αλήθεια πως ο συνδιασμός smartphone και QR Code καταρρίπτει τα ωράρια εργασίας, αφού με αυτή την διαδικασία τα καταστήματα είναι, θεωρητικά, πάντα ανοικτά.

Από το away.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου