Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

TomTom : στόχος της να μειώσει την κυκλοφοριακή συμφόρηση

Η εταιρεία συσκευών και υπηρεσιών πλοήγησης TomTom έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για το Διεθνές Ίδρυμα για την Κίνηση, μια πρωτοβουλία που έχει ως στόχο να μειώσει την κυκλοφοριακή συμφόρηση στυς δρόμους.


Ένα χρόνο μετά την υπόσχεσή της να μειώσει την κυκλοφοριακή συμφόρηση για όλους στο Μανιφέστο της κατά της Κίνησης, η TomTom ανακοίνωσε πρόσφατα βασικά επιτεύγματα και παρουσίασε το πρώτο ανεξάρτητο Ίδρυμα Κίνησης στον κόσμο (TomTom Traffic Foundation).

Το μη-κερδοσκοπικό Διεθνές Ίδρυμα Κίνησης της TomTom θα ενώσει βασικές αρχές υπευθύνων από τις κοινότητες των ακαδημαϊκών, των νομοθετών και της βιομηχανίας για να συνεργαστούν στη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης. Το Ίδρυμα θα καλλιεργήσει το ταλέντο στον τομέα της διαχείρισης της κίνησης, χρηματοδοτώντας PhD και μεταδιδακτορικές έρευνες, δημοσιεύοντας έρευνες και φιλοξενώντας μια σειρά από σχετικές με την κίνηση εκδηλώσεις.

  
 «Η παρουσίαση του Διεθνούς Ιδρύματος για την Κίνηση της TomTom είναι ένα βασικό βήμα προς τον στόχο μας να μειώσουμε τη κυκλοφοριακή συμφόρηση για όλους, όπως τέθηκε από το Μανιφέστο μας κατά της Κίνησης,» αναφέρει ο Harold Goddijn, chief executive officer της TomTom. «Η κίνηση είναι ένα διεθνές θέμα που επιδρά στον άνθρωπο, την επιχείρηση και την κοινωνία σαν σύνολο. Το Ίδρυμα θα ενώσει τους καλύτερους στοχαστές παγκοσμίως για να μελετήσουν τη διαχείριση της κίνησης από κάθε πλευρά.»


Από το e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου