Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Δυσαρεστημένοι οι χρήστες με το Facebook Timeline

Σε αντίθεση με τις προσδοκίες της Facebook όταν παρουσίαζε για πρώτη φορά τη νέα εμφάνιση του προφίλ Timeline και τις εφαρμογές Open Graph, οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου κάθε άλλο παρά ευχαριστημένοι δείχνουν να είναι. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που σκέφτονται ακόμα και να διαγράψουν το λογαριασμό τους…

 Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της εταιρείας ασφαλείας Sophos στην οποία συμμετείχαν 4.110 χρήστες του κοινωνικού δικτύου, μόλις το 7.96% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι προτιμά τη νέα εμφάνιση του προφίλ του, ενώ λίγο περισσότεροι (8.39%) ήταν αυτοί που θεωρούν ότι μελλοντικά θα τη συνηθίσουν. Από την άλλη πλευρά, το 51% δήλωσε σοβαρά προβληματισμένο σχετικά με το Facebook Timeline, ενώ το ένα τρίτο των συμμετεχόντων απάντησε “Δεν ξέρω καν γιατί έχω ακόμα λογαριασμό στο Facebook”.
Όλα αυτά μάλιστα, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι λείαν συντόμως το Facebook Timeline θα είναι υποχρεωτικό για όλους τους χρήστες… Αν δεν είστε fan των συνεχών αλλαγών του Facebook και πιστεύετε ότι κάθε “πέρσι” και καλύτερα, δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε παλιότερες λειτουργίες του Facebook ακολουθώντας τον απλούστατο αυτόν οδηγό.

 Από το techgear.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου