Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

Κουτάβι δεν αποχωριζόταν για 5 μήνες τα κόκαλα της μαμάς του

 Άλλη μία συγκινητική ιστορία που δείχνει την πίστη , την αφοσίωση και την αγάπη όλων των τετράποδων στους όμοιούς τους αλλά και σε εμάς τους ανθρώπους..
Το κουταβάκι της φωτογραφίας αρνούνταν εδώ και μήνες να αποχωριστεί τα απομεινάρια της μητέρας του, όπου στις 6 Νοεμβρίου κάηκε σε μία πυρκαγιά στην περιοχή του  Myanmar. Οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του σκυλιού παραμένουν άγνωστες. Πολλοί  αναρωτήθηκαν για την τύχη του κουταβιού. Το κουτάβι μετά από μήνες μεταφέρθηκε σε κοντινό μοναστήρι όπου και φιλοξενείται.. Ο άνθρωπος, ο οποίος τράβηξε τις εν λόγω φωτογραφίες δήλωσε:
"Όταν περπατούσα στην περιοχή αυτή όπου όλες οι εκτάσεις ήταν καμένες είδα την εικόνα αυτή και μου ράγισε η καρδιά. Πριν να τραβήξω τις φωτογραφίες παρακάλεσα τους κατοίκους της περιοχής να βρουν ένα μέρος φιλοξενείας για το μικρό κουταβάκι.
Στη συνέχεια, τράβηξα τις φωτογραφίες και το μικρό κουτάβι ήρθε προς το μέρος μου και άρχισε να τρίβει το κεφαλάκι του πάνω μου και να με γλύφει.

Αποφασίσαμε να στείλουμε το κουτάβι  στο βουδιστικό μοναστήρι στο χωριό. Στη Μιανμάρ, τα μοναστήρια πιστεύεται ότι είναι τα πιο ήσυχα μέρη. Πιστεύω ότι έκανα ο,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω στις δεδομένες καταστάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι , είπε τελειώνοντας ο φωτογράφος, ότι όταν το κουτάβι βρει μία καινούργια οικογένεια θα το επισκεφτώ και πάλι".

Από το  e-dog.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου