Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Power Balance

Μα τι είναι ,τέλος πάντων, αυτό το βραχιολάκι που βλέπουμε να φοράνε στον καρπό τους από τον πρωθυπουργό της χώρας μέχρι τον Ντέιβιντ Μπέκαμ  και τον Τζεράρντ Μπάτλερ ; 
Η μόδα άρχισε από τον ποδηλάτη Λαρς Άρμστρονγκ και το πορτοκαλί περικάρπιο από σιλικόνη που λάνσαρε για την διασώσει τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο. Στη συνέχεια - πριν από λίγα χρόνια δηλαδή,όταν ακόμη ζούσαμε στην εποχή του ευδαιμονισμού - έγινε style statement .

Ένα βραχιολάκι από σιλικόνη που ανάλογα με το χρώμα του μετέδιδε και ένα κοινωνικό μήνυμα. Οι καιροί άλλαξαν και οι περισσότεροι πια ανήκουμε ,έστω και εν δυνάμει ,στις ευπαθείς ομάδες. Οπότε,εμείς οι ίδιοι χρειαζόμαστε πια στήριξη. Έτσι προέκυψε η παγκόσμια μόδα του Power Balance .


Είναι διακοσμημένο με ένα ολόγραμμα ,που οι Αμερικάνοι κατασκευαστές του Τρόι και Τζος Ρόνταρμέλ υποστηρίζουν ότι το έχουν επεξεργαστεί με συχνότητες που λειτουργούν αρμονικά με το φυσικό ενεργειακό πεδίο του σώματος,βελτιώνοντας έτσι την ισορροπία ,την ευελιξία και την δύναμη του οργανισμού. Οι πιο καχύποπτοι ,ωστόσο,θεωρούν ότι δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις και πιστώνουν την επιτυχία του στη δύναμη της αυθυποβολής. Γιατί επιτυχία έχει σίγουρα ,και μάλιστα μεγάλη και παγκόσμια . Ενώ λανσαρίστηκε πριν από λίγους μήνες , το φοράει όχι μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου ,έτσι όπως τον είδαμε στον Μαραθώνιο , αλλά και πολλοί ισχυροί και διάσημοι αυτού του κόσμου,όπως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Ρούμπενς Μπαρικέλο, ο Σακίλ Ο'Νιλ , ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Τζόρτζιο Αρμάνι και άλλοι.
Γιατί όλοι φαίνεται ότι έχουν ανάγκι από λίγη ακόμα δύναμη.

Από τον Ταχυδρόμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου