Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011

Μπουτίκ στο σπίτι


Η Sarah Bagner είναι σχεδιάστρια και digital copywriter και πριν δύο χρόνια έκανε κάτι ανατρεπτικό - έφτιαξε μια μπουτίκ στο σπίτι της, η οποία είχε παράθυρο στον κόσμο μέσω του internet.

Αλλά ας το πάρουμε από την αρχή.

Η Sarah αγαπούσε τις υπαίθριες αγορές και μάζευε πολλά vintage πράγματα. Είχε συγκεντρώσει ρούχα και πολλά αντικείμενα. Αποφάσισε λοιπόν να πουλήσει όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που ανακάλυπτε κατά καιρούς. Και μιας και αγαπούσε το internet, αποφάσισε να τα πουλήσει οnline (www.supermarketsarah.com)
Δεν νοίκιασε μαγαζί. Έμεινε στο σπίτι και έφτιαξε μια αυτοσχέδια "βιτρίνα"- άδειασε έναν τοίχο στο σπίτι της από κάδρα και άλλα διακοσμητικά και κρέμασε όλα τα αντικείμενα που σκόπευε να πουλήσει.  Φωτογράφισε τα αντικείμενα ένα προς ένα και έπειτα όλα μαζί στον τοίχο της, τα πέρασε online και άρχισε τις συναλλαγές με το κοινό. Σε λίγο διάστημα η Sarah ήταν ήδη διάσημη.
Σιγά σιγά ξεκίνησε τη συνεργασία της με μεγάλα μαγαζιά και εταιρείες στη Μ. Βρετανία όπου είχαν εκτιμήσει τη δουλειά της, ενώ διάφοροι σχεδιαστές ξεκίνησαν συνεργασία μαζί της, όπως Fred Butler, Patternity, Donna Wilson, Tatty Devine. Αυτή τη στιγμή η Sarah έχει το δικό της τμήμα στο Selfridge's του Λονδίνου, αλλά συνεχίζει να πουλάει και online. Δεν τα πήγε κι άσχημα, έτσι δεν είναι;

Από το arionradio.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου