Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Έτοιμο για παραγωγή το iPhone 5


Σύμφωνα με μια νέα αναφορά, διάφοροι πάροχοι υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σε ολόκληρο τον κόσμο, έχουν δεχθεί το iPhone επόμενης γενιάς για τις τελευταίες δοκιμές, προτού εκείνο μπει σε διαδικασία μαζικής παραγωγής.
Σύμφωνα με τον Charles Arthur, τεχνικό συντάκτη της εφημερίδας “The Guardian”:
«Οι πηγές μου στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας μού λένε πως τα κουτιά στα οποία θα περικλείεται το hardware του νέου iPhone έχουν ήδη μεταφερθεί στους παρόχους για δοκιμές. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα στον κύκλο κυκλοφορίας οποιουδήποτε τηλεφώνου.»
Όντως έτσι έχουν τα πράγματα. Για την ακρίβεια, αυτό είναι ένα από τελευταία, εάν όχι το τελευταίο, τεστ που θα περάσει το iPhone 5 πριν ξεκινήσει η μαζική παραγωγή για να αποσταλεί στους πελάτες της Apple παγκοσμίως.
Οι φήμες, όσον αφορά στο iPhone επόμενης γενιάς, δίνουν και παίρνουν εδώ και αρκετούς μήνες. Παρά το γεγονός ότι αυτές οι αναφορές καταφέρνουν συνήθως να περιπλέξουν τα πράγματα, το iPhone 5 αναμένεται να συμπεριλαμβάνει αρκετές βελτιώσεις στο hardware, όπως καλύτερη κάμερα και περισσότερη επεξεργαστική ισχύ. Ίσως και μερικές μικρές αλλαγές στο σχεδιασμό του, όπως μια μεγαλύτερη οθόνη.
Η συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί από την Apple σε ένα special event τον επόμενο μήνα.

Πηγή: Redmond Pie
Από το techout.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου