Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Φωτογραφίες στο Twitter


Τον Ιούνιο το Twitter είχε ανακοινώσει τη νέα του υπηρεσία για photo sharing. Όπως επιβεβαίωσε και το Twitter, η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη σε όλους εδώ και λίγες ώρες. Με το νέο feature μπορούμε να προσθέτουμε φωτογραφίες πολύ πιο εύκολα, με το hosting να αναλαμβάνεται από το Photobucket. Η νέα υπηρεσία του Twitter έχει φέρει αρνητικά σχόλια από πολλούς, οι οποίοι υποστηρίζουν πως το Twitter καταστρέφει το ίδιο του το οικοσύστημα.

Όλοι οι χρήστες πια μπορούν να ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους τη στιγμή που γράφουν κάποιο tweet, επιλέγοντας το κουμπί με την camera που εμφανίζεται στο κάτω μέρος, όπως βλέπετε και στην παρακάτω εικόνα. Όταν αποφασίσετε να σβήσετε ένα tweet, τότε θα σβηστεί και η αντίστοιχη φωτογραφία.

Με την αλλαγή αυτή που φέρνει το Twitter, το ανέβασμα φωτογραφιών γίνεται πολύ πιο εύκολο από ότι θα ήταν αν χρησιμοποιούσαμε κάποια υπηρεσία όπως το Twitpic ή το Yfrog. Οι 2,25 εκατ. φωτογραφίες που μοιράζονται κάθε μέρα στο social network έκαναν τους υπεύθυνους του να προχωρήσουν στην συνεργασία με το Photobucket. Πιστεύετε πως με αυτήν την κίνηση το Twitter θέλει να “σκοτώσει” το οικοσύστημα εφαρμογών που έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτό;

Twitter: picture what's happening now (Video)

 

Από το away.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου