Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011

Timeline στις 2 Ιανουάριου , για τους ανυπόμονους όμως...

Διαβάσατε τα νέα ότι το καινούριο χρονολόγιο (timeline) στο facebook είναι διαθέσιμο για όλους; Και ψάχνετε απεγνωσμένα για κάποια ειδοποίηση στο προφίλ σας που σας λέει ότι μπορείτε να κάνετε την ενεργοποίηση, αλλά δεν βλέπετε τίποτα; O λόγος είναι γιατί η ενεργοποίηση του καινούριου timeline θα γίνει σε όλα τα προφίλ σταδιακά, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Αν είστε ανυπόμονοι όμως, το facebook σας δίνει την δυνατότητα να μην περιμένετε. Πατήστε ΕΔΩ για να μεταβείτε στην ενημέρωση του facebook για το νέο χρονολόγιο. Ενημερωθείτε για τα χαρακτηριστικά του και θα βρείτε την ένδειξη “Αποκτήστε το χρονολόγιο”.

Πατώντας εκεί, θα δείτε μία προεπισκόπηση του timeline σας, στην οποία το facebook σας καλεί να αποφασίσετε τι θέλετε να είναι ορατό στο καινούριο timeline και τι όχι. Εφόσον κάνετε τις επιθυμητές αλλαγές, μπορείτε να πατήσετε “δημοσίευση”. Το facebook σας δίνει την επιλογή να κάνετε την δημοσίευση τώρα ή να περιμένετε μέχρι την αυτόματη μετάβαση του προφίλ σας στο νέο timeline. Η επιλογή είναι εντελώς δική σας.

 Από το digitallife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου