Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ο μικρότερος εκτυπωτής από την Berg

Ο Little Printer της Berg Cloud είναι ένα χαριτωμένο concept ενός εκτυπωτή που θα παράγει μία καθημερινή «εφημερίδα» για σας. Θα τραβάει τις επικεφαλίδες από τη ροή νέων των διαφόρων κοινωνικών σας δικτύων, των e-mail σας, των πηγών ειδήσεών σας, μέχρι και από την ιστοσελίδα που ενημερώνεστε για το ζώδιό σας. Μπορείτε να επιλέξετε τι θα εκτυπώσει και πότε, μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής για τις πλατφόρμες κινητού.

Ο μικρός εκτυπωτής έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην εμφάνιση και την παρουσίαση. Δεν θα πρόκειται μόνο για μία χωματερή των πληροφοριών, αλλά κάθε εκτύπωση θα μορφοποιείται έτσι ώστε να είναι ευχάριστη στα μάτια και ευανάγνωστη. Οι εκτυπώσεις θα κινούνται στο πλαίσιο του ticker, έτσι θα είναι εύκολο να τις παίρνετε μόλις τυπωθούν και να τις μεταφέρετε εύκολα μαζί σας.

Video



















Φυσικά, η έννοια της εκτύπωσης πραγμάτων που θα βρίσκονται ήδη στο κινητό σας, και που λογικά θα το παίρνετε και μαζί σας όταν φεύγετε από το σπίτι ίσως είναι λίγο άστοχη, ωστόσο ίσως θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη για να εκτυπώσετε τη λίστα με τα ψώνια σας ή κάποιων σημειώσεων.

Από το proho.gr

1 σχόλιο: