Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Παγωμένος ελληνικός καφές - Frio

Δύο-τρεις ρουφηξιές από παγωμένο ελληνικό καφέ θα σε πείσουν ότι φέτος στην παραλία θα είσαι με την εφημερίδα, το περιοδικό, το iPad (αν έχεις) και το Φρίο σου.

"Παίρνουμε ελληνικό καφέ. Τον παίρναμε από τη μηχανή του εσπρέσο, οπότε κατακρατείται το κατακάθι, του προσθέτουμε ζάχαρη κατά βούληση και πάγο και τον ανακατεύουμε επαρκώς σε φραπεδιερα.
 Τον σερβίρουμε σε ψηλό ποτήρι με γάλα ή χωρίς, αλλά απαραίτητα με καλαμάκι" .
Και όποιος δεν έχει μηχανή εσπρέσο, κάνει 2πλό ελληνικό σε μεγάλο μπρίκι, τον αφήνει λίγα λεπτά να κάτσει το κατακάθι και τον αδειάζει μετά σε ποτήρι μόνο τον καφέ (χωρίς το κατακάθι) βάζει πάγο ζάχαρη και τον ανακατεύει σε φραπεδιερα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου