Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Facebook : The MTV Quiz ο μαγικός κόσμος της μουσικής

Νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα γύρω από τη μουσική; Θέλεις να προκαλέσεις τους φίλους σου στο facebook και να αποδείξεις ότι είσαι ο καλύτερος; Είσαι διατεθειμένος να «αγωνιστείς» μέχρι τελικής πτώσης σε ένα απίστευτο «music battle» γνώσεων; Το πρώτο MTV Quiz βρίσκεται στο fan page του facebook, σε περιμένει να παίξεις και να διαγωνιστείς στην αρένα της μουσικής. Τελικά πόσο καλά γνωρίζεις το μαγικό κόσμο της μουσικής;

Περισσότερες από 400 ερωτήσεις, για όλους τους stars και τα τραγούδια της ελληνικής και διεθνής μουσικής σκηνής είναι διαθέσιμες στα 60.000 και πλέον μέλη του MTV Greece στη facebook κοινότητα. Όσοι συμμετέχουν στο παιχνίδι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αν οι ερωτήσεις θα είναι κειμένου, ήχου ή εικόνας και αν το περιεχόμενό τους θα είναι από τις δεκαετίες των 70's, 80's, 90's και του σήμερα.


Ο χρόνος απάντησης στις ερωτήσεις κυλάει εις βάρος του παίκτη μειώνοντας πόντους, ενώ το τελικό σκορ ή αλλιώς οι πόντοι που συγκεντρώνει, τον κατατάσσουν σε μια λίστα με τους δέκα (10) καλύτερους παίκτες. Προσοχή όμως, τρεις λάθος απαντήσεις είναι αρκετές για να σημάνουν gameover.

Προσκάλεσε τους κολλητούς σου στο The MTV Quiz και προκάλεσέ τους σε μια μουσική διαδικτυακή «μάχη». Τα αποτελέσματα αυτής «κόντρας» γνώσεων γίνονται γνωστά σε όλους τους facebook φίλους και ο αγώνας της αναμέτρησης συνεχίζεται… διασκεδαστικά και πολύ μουσικά.

Από το deasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου